Salaojitus, ruoppaus ja muu kaivinkoneurakointi Kiuruvedellä

Ota yhteyttä

Onko edessä salaojitus Kiuruvedellä tai muualla Pohjois-Savon alueella? Me Koneurakointi Aimo Tikkanen Oy:lla palvelemme asiakkaitamme kaiken kokoisissa maanrakennukseen liittyvissä urakoissa aina salaojituksesta ja ruoppauksesta rakennusten pohjatöihin ja pihan muokkauksiin. 


Pitkä kokemus ja ammattitaitomme näkyvät työmme lopputuloksessa, joten voit asiakkaanamme luottaa urakan asettamien vaatimusten täyttymiseen työssä kuin työssä.

Kaivinkoneurakointi

Ole yhteydessä, kun tarvitset urakkaasi kokenutta kaivinkoneen käyttäjää ja ammattilaiskalustoa. Olemme saaneet olla mukana asiakaskuntaamme kuuluvien yksityishenkilöiden ja yritystoimijoiden lukuisissa eri projekteissa, joten ammattitaitomme vastaa alan vaatimuksiin niin turvallisuusmääräysten kuin työkäytäntöjenkin puolesta. Hyvin suunniteltu urakka valmistuu käsissämme aina ajallaan, ja lopputulos on asiakkaan toiveiden mukainen.


Toimimme ensisijaisesti Pohjois-Savon alueella, mutta sopimuksen mukaan urakoimme myös muualla Suomessa.

Toteutamme tarpeidesi mukaan:

  • Maanrakennusurakoinnit
  • Kunnallistekniset työt
  • Ojitukset sekä salaojitukset
  • Vesijohto- ja viemäröintityöt
  • Talojen sekä teiden pohjatyöt
  • Rakennusten purkutyöt
  • Ruoppaukset
  • Lavettikuljetukset

Ajanmukainen maanrakennuskalusto ja luotettava ammattitaito palveluksessasi

Tarjoamme osaamisemme käyttöösi pihan, työmaan ja tontin monipuolisiin maanrakennustöihin. Kaivinkoneella tehtyihin maansiirtotöihin kuuluvat niin kesämökin salaojitukset, rantojen ruoppaukset kuin rakennusten pohjatyöt työmailla. Kalustomme soveltuu tarpeidesi mukaan myös rakennusten purkutöihin, puiden kaatamiseen sekä ajoteiden tekemiseen.


Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa urakkasi työvaiheita jo heti projektin alusta lähtien. Toteutamme työmme aina urakan etenemisen kannalta olennaiset piirteet huomioiden ja alan turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Ammattilaisemme tunnistat tehokkaasta työotteesta ja ensiluokkaisesta osaamisesta. Olemme toteuttaneet vuosien aikana lukuisia kaivinkonetöitä aina piha-alueen parannuksista viemärisaneerauksiin sekä liikennejärjestelyurakoihin asti. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta ja jokaisen urakkamme ensisijainen tavoite.


Kun toiveenasi on kustannustehokas maanrakennustyö Kiuruveden, Iisalmen, Pyhäjärven ja koko Pohjois-Savon alueella, ota meihin yhteyttä!

Tutustu referensseihimme